Menu

Tegels op de vloer

1 augustus 2014 - Tegels

Geen laminaat of parket maar tegels

Vloertegels zijn het meest duurzame soort vloerbedekking dat te verkrijgen is. Doordat vloertegels erg hard zijn, zijn ze geschikt voor iedere kamer in het huis. In veel huizen zijn de vloertegels alleen te vinden in kamers als de badkamer, keuken en toilet. Veel mensen vinden vloertegels in de gehele woonkamer er vaak te kil uitzien. Dit hoeft echter niet het geval te zijn, er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten vloertegels te verkrijgen waarmee u een warme en gezellige sfeer kunt creëren in uw woonkamer.

Een voorbeeld van een soorten vloertegel waarmee u die warme en gezellige sfeer krijgt in uw woonkamer is keramisch parket. Keramisch parket is namelijk een vloertegel dat het uiterlijk heeft van een houten vloer. Hierdoor heeft u niet die kille uitstraling maar juist dat warme wat de meeste mensen met laminaat of parket willen creëren. Nu denk u natuurlijk als het er toch uitziet als een houten vloer, waarom zou ik dan geen echte houten vloer kopen. Er zijn namelijk veel meer voordelen aan vloertegels dan aan een houten vloer. Keramisch parket is namelijk slijt, kras en vuurvast. U hoeft het niet te schuren of te waxen. Het is goed te combineren met vloerverwarming waardoor u in de winter geen last heeft van koude voeten. Daarnaast is keramisch parket net als andere vloertegels duurzaam en gaan ze dus erg lang mee in tegenstelling tot veel houten vloeren.

Keramisch parket is naast het leggen in de woonkamer ook nog eens geschikt voor in uw badkamer of zelfs buitenshuis. Dit omdat in tegenstelling tot een houten vloer, keramisch parket wel tegen water beschermd is.