Menu

Goedkope badkamers kunnen ook mooi zijn

6 augustus 2015 - Opknappen

Het opknappen van de verouderde badkamer of het gedateerde toilet kan ook met een goed ontwerp en de juiste materialen zonder dat het onbetaalbaar wordt. Tegelvakman biedt een vrijblijvend een gratis ontwerpservice waarmee, naast mogelijkheden voor grote en kleine badkamers, ook goedkope badkamers kunnen worden ontworpen. Na het ontvangen van vragen van klanten, die met een klein budget op zoek waren naar mogelijkheden om hun ruimte te renoveren, zijn we begonnen met het online plaatsen van badkamer ideeen en voorbeelden die vooral laten zien dat ook met weinig budget er veel mogelijk is. Hoe mooi een badkamer is wordt namelijk niet alleen bepaald door de hoogte van het beschikbare budget.

Puttend uit meer dan 25 jaar ervaring, veel productkennis en inzicht in het installeren of renoveren heeft Sani-bouw een gestroomlijnd online proces ingericht waarmee de klant een badkamerontwerp kan aanvragen. Na het opdoen van inspiratie in de online showroom kan de klant een aanvraag formulier invullen waarin hij zijn wensen en voorkeuren voor stijl zoals: modern, tijdloos en nostalgisch kan opgeven. Een douchecabine of een inloopdouche, wilt u kunnen baden of liever een dubbel wastafelmeubel? Ook zijn natuurlijk de gezinssamenstelling, de wijze van gebruik en de afmetingen van de eigen badkamer van belang. Het uploaden van foto’s zorgt voor het laatste stukje aan informatie waarna er één of twee ontwerpen voor badkamer of toilet kunnen worden gemaakt.

Na het gezamenlijk overleggen en afstemmen of één van de beide ontwerpen een goede basis vormt, of dat er wellicht een aantal zaken uit de beide ontwerpen worden samengevoegd tot één nieuw ontwerp, wordt er een definitief ontwerp opgemaakt. Hierin worden ook de keuzes ten aanzien van tegels, het tegelplan en sanitair opgenomen waarbij er steeds rekening wordt gehouden met het beschikbare budget.

Mocht u op zoek zijn naar een ideeen voor uw badkamerverbouwing of het toilet willen renoveren, dan begint dit proces op de website van Tegelvakman. Wij zijn  u ook graag van dienst met (technische) vragen over badkamerinrichtingen, het toelichten van mogelijkheden, ondersteuning bij de installatie en het thuis afleveren van bouwmaterialen.